Σελίδες

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ανταλλαγές δώρων και άλλα χρηστικα !



Παιδιά καλά καλησπέρα ,

Η φίλη μου η Μαρίνα είχε μια καταπληκτική ιδέα πριν λίγες μέρες , που αν με ρωτάς μου θύμισε λιγάκι το φροντιστήριο αγγλικών που πήγαινα παλιά , όπου συνηθίζαμε κάθε Χριστούγεννα να κάνουμε μια ανταλλαγή δώρων .

Έτσι λοιπόν , να αγοράσουμε όλοι από ένα δωράκι μικρό που να ταιριάζει σε όλους (ναι δεν γίνεται αλλά όσο να πεις ξεκινάς με αισιοδοξία) μικρού κόστους και να μαζευτούμε παρέα να τα ανταλλάξουμε ! 

Εντάξει επειδή σε ελληνικό σπίτι γίνονται όλα αυτά , εννοείται πως δεν έλειψε το φαγητό με την Μαρίνα να έχει ετοιμάσει τις πιο ωραίες βάφλες και να έχει πάρει και ένα σωρό καλούδια για να βάλεις πάνω .

2 κιλά πραλίνα μετά , κάναμε κλήρωση για τα δώρα και κάπως έτσι κατέληξα με το πιο ζεστό μαύρο πουλόβερ του χειμώνα !Όλοι ευχαριστημένοι δεν έμειναν αλλά γελάσαμε τόσο που μάλλον μικρή σημασία είχε η διαδικασία !

Ανακεφαλαιώνοντας και αν σου άρεσε η ιδέα και θες να την ακολουθήσεις θυμήσου συμβουλές πολύ χρήσιμες ! 
  • ·         Βάλτε όριο στο κόστος των δώρων προς αποφυγή κακοτοπιών!

  • ·         Αν έχεις διάθεση για περισσότερη πλάκα κάντε θεματική την ανταλλαγή πχ. το φοράς , το τρως και άλλες τέτοιες γενικότητες !

  • ·         Εντάξει δεν σου υπόσχομαι τίποτα γιατί αν ανακατέψεις άντρες και γυναίκες πιθανότατα όλοι θα καταλήξουν με ημερολόγια και στυλό και δεν το θες !

Όπως και να έχει κάτι τέτοιες μέρες , που ναι ξέρω όλοι τρέχουμε με δουλειές κτλ.(και όποιος είπε πως οι γιορτές είναι χαλάρωση εδώ μπροστά μας να τα πει) έχει πλάκα να μαζέψεις μια αράδα φίλους και να ανοίξετε δωράκια παρέα !














Αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου